بیوشیمی

بیوشیمی یا کیمیای حیاتی از جمله رشده های علوم طبی استکه همچون شاخه های دیگر علوم همواره تبه نتایج نو دست می یابد . پیشرفت هایاخیر در زمینۀ این علم و علوم وابسته به آن ، به قدری سریع و چشمگیر بوده که اطلاعات گذشتۀ ما در برابرآن حقیر  می نماید. جایگاه بنیادی بیوشیمی در تشخیص  و درمان امراض مختلف نشان از همیت آن در طب دارد به طوری که می توان اداعا کرد که بیشتر امراض و شاید همۀ آنها ، اساس بیوشیمیایی دارند. ارتباط بیوشیمی با سایر علوم مثل فزیولوژی ، جنتیک، تغذیه، بیوتکنالوژی، ایمینولوژی، فارمکولوژی، فارمسی ، توکسیکولوژی ، باکتریولوژی و سایر علوم طبی به حدی زیاد است که امروزه محققین رشته های فوق تقریباً فقط از رویکردهای بیوشیمیایی در تحقیقات استفاده می کنند. در طول تاریخ بسیاری از جوایز نوبل اعطا شده در حوزۀ فزیولوژی یا پزشکی و کیمیا مربوط به محققین بیوشیمیست بوده که نشان از همیت دانش بیوشیمی دارد . در واقع بیوشیمی زبان مشترک تمام علوم طبی و بیولوژی است.

کتاب بیوشیمی حاضر بار اساتید و محصلین علوم طبی ، کتابی بیار مفید است . یکی از خصوصیات بارز این کتاب ،بیان شیوا و در عین حال کامل مطالب است . استفاده از اشکال واضح و متعدد از ویژگی های دیگر این کتاب است که تفهیم مطالب نسبتاً پیچیده و مغلق کمک بسیار زیادی می کند.

این کتاب که برگرفته از مطالب کتاب های مختلفی از جمله کتاب های مختلف از جمله کتاب بیوشیمی هارپر،لنینجر،لیپینکات،دولین،تیتز و اطلس بیوشیمی می باشد، در پاسخ به نیاز بسیار از محصلین علوم طبی نگاشته شده است . مطالعه این کتاب به محصلین رشته های مختلف علوم طبی از جمله : طب معالجوی، طب دندان، قابلگی، تکنالوجی طبی و فارمسی توصیه می شود.

تألیف این کتاب توسیط متخصص و اکتر تخصصی بیوشیمی بالینی انجام شده است و همچنین سعی گردیده است در تألیف این کتاب امانت داری حفظ شود، اما مشخص است که تألیف این کتاب خالی از ایراد نیست. به همین خاطر از اساتید محترم، محصلین عزیز و سایر خوانندگان گرامی صادقانه خواستاریم که از این نقایص چشم پوشی نکرده و با دید نقادانه به ما یاد آوری کنند تا کاستی ها را برطرف سازیم و خود  را خادمی کوچک در نظام آموزشی دانشگاهی حس کنم

(ایمیل نگارنده:shmousavi.biochemist84@yahoo.com)

دانلود خلاصه کتاب بیوشیمی جلد اول

0 0 votes
Article Rating

اشتراک گذاری :



چاپ
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

2024-04-30